jruze
|
27.05.2016 21:13 -
Re: Rozvody - diesel
|
|

|
pavel1978 napsal(a): Tak jsem se dostal konečně k autu zaslepil erg ventil a auto ani nechytne. Prosím neberte to jako páteční ert. Vím jak funguje na Peugeotu 406 a asi si můu odpovědět sám. Jak funguje podavaci čerpadlo v nádri,měřím napětí po otočení kličku u čerpadla mám na par sekund napětí 12v a pro jistotu odpojene hadice jenom dvě silné.musí se čerpadlo roztočit, nebo má jetě nějaké jiné ovládací relé.:'( ve beru zpět v nádri ádné podavaci čerpadlo není, jen plovák
OK tak to vezmem popořadě - rozvody + vahadla + vačkové kolo = kontrolováno a dobré? , EGR to nedělá, Klapka na sání je otevřená . Take zbývá snímač otáček,snímač tlaku paliva,regulátor paliva (snímač a regulátor paliva neodchází) no je to na diag pokud jsi si jistý s těmi rozvody tak zkus odmaovák (čistič brzd do sání - nepřeeň to jen lehce přistříkávat při startování) na ten by to mělo chytit vdy Pokud jsou rozvody OK.Jetě mne napadla jedna věc- povol trubku od vys.čerpadla k litě a zastartuj jestli dáv čerpadlo naftu.(u asi 4x jsem viděl utrenou vačku(pohon vysokotlakého čerpadla) bez diag je to dost o ničem. |
| |
| |