Andras
|
24.05.2016 08:56 -
Re: Spotřeba - veobecně
|
|

|
jumep napsal(a): nenasiel som moc popisu na baze coho to je robene - ale moc by som tie politicke dovody nehladal a nedaval to tam ... ale je to tvoje auto a tvoje rozhodnutie
Má pravdu, je to moje rozhodnutie. Metabond nieje iadny zázrak ani tajnos. Jeho zloenie pozná kadý výrobca oleja, veď ho vyvinuli chemici najväčích výrobcov olejov. Nebudem sa rozpisova o politických dôvodoch automobiliek ani výrobcov olejov. Predáva sa pomocou MLMsystému a je to naozaj len osobné rozhodnutie. Nieje to aditívum a olej vyuíva iba na svoju prepravu. Je to bezchlórový zniovač odporu a trenia na báze uhlovodíkov, ktoré prenikajú do samotného kovu, nič viac ani menej, nikam nič nepridáva ani neuberá, ani vám generálku nespravý na motore. A tu som skončil, aby som náhodou niekoho neovplyvnil 
P.S. pre citroeňákov:
Ani si nedokáete predstavi ako blízko ste Metabondu pokial vyuívate kvalitný servis pre svoje auto. Motorové oleje metabond sú oleje TOTAL garantovane vyrobené v belgicku v najvyej kvalite. A keď niekto nechápe ako je moné kúpi originál Total9000 cez internet za 5,80/liter, tak musí vedie, e do svôjho auta leje ruské blato z rumunska.
Metabond má jednu velkú nevýhodu, e je dos drahý.
Ak má niekto monos, zistite si akou vazelínou sú namazané brány VD Gabčíkovo.
Nevlastním iadne dôkazy ohladne mojich tvrdení, tak to berte iba ako môj názor. |
| |
| |