| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze |  |
citrus
|
22.05.2016 10:21 -
Re: jruze
|
|

|
Jardo, neviem či si pamatá ale ja som bol jeden z mála kto ti napísal aj nepríjemnu pravdu ale nakoniec som sa a tu zastal. U ale pre klub prestáva by prínosom, skor naopak.
Take narovinu, Jumep napísal fakt: nie 5 ale 3L nijake zbytočne pi..oviny. Samozrejme nejako si vtedy zabudol napisa e: sorry ma pravdu.
Nie, ty namiesto toho tu začne splietat dve na tri o náplnach a spotrebách 1,6HDI proste veto na čo sa nikto nepýtal. Zmes faktov, ironickych naráok, vlastnych teorii spravne namieane tak aby ti to vyhovovalo. Učel? Čo najviac rozvíri hladinu a čo najviac zahmlieva.
To e Jumep pre teba neni konkurencia a e si sa pasoval do role Hžadača pravdy len z lásky k blínemu je je zasa len vást. Neverí tomu ale snai sa tu vetkych o tom presvedči.
Napáda Jumepa len aby si ukázal aky si macher a dúfa e s tym raz sekne a prestane prispieva (potom sa ti vetci poďakujeme). Potom bude moc konečne písa u len: přijeď, Prijedem s naí pojizdnou dílnou... a nikto ti to nebude kazi radami zadarmo. Popri tom ani pocit e si lepí ne Jumep neni na zahodenie.
K silnejím jedincom si toto nedovoli aj ked vie e má pravdu, radej napíe: ano, ma pravdu ale auto nejelo jak malo...
e on sa hra na najchytrejieho??? Smejem sa hlasno ako sa to hovorí?? Zlodej kričí chytajte zlodeja 
A z tvojich nezmyslov sa dá tie celkom pekna hitparáda zostavi 
Jardo, auta vie opravova lepie ako ja ale psycholog som lepí ja. Samozrejme diplom z psychlogie nemam. To len aby si zasa chcel aby som tu zavesil diplom
 |
| |
| |