| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze |  |
63zdenda
|
22.05.2016 07:57 -
Re: jruze
|
|

|
Jardo, tys to vůbec nepochopil, nikde jsem nenapsal, e píe DLOUHÉ romány, já tady čtu vechno, odborné přednáky, dalí věc, neumim posoudit, jestli má pravdu, ale jedno vím jistě, větině lidí (laikům) to nic neřekne, akorát zamotá hlavu, kdy něco potřebuju vědět, zeptám se tady, ale odpověď kolik stojí placená sluba nebo kolení mne v mém problému nepomůe, o přeití na klubu já nerozhoduji, byl to pouze můj názor na tvůj postoj v odpovědích. 
Celé to je pouze v chování, v tvých odpovědích vůči Jumepovi ta rivalita a shazování je cítit skoro v kadém tvém příspěvku, vyjádřilo se tu víc lidí ne jenom moje maličkost, kdy s ním nesouhlasí, proč to nenapíe ve ví slunosti - myslím e nemá pravdu, mám jiné informace nebo něco v podobném stylu, vdy kadý se můe přece mýlit, nejsme stroje, kdybys to napsal takto, kadý pochopí a byl by klid, ale ty ne, raději chce vidět ivnosák, doporučuje mu kolení, dost často ho celkem nekompromisně shazuje a toto chování nedělá dobrou krev jak klubu, tak i mezi manaftem. 
Jak jsem psal, je to pouze můj názor jak to vidim já, také se omlouvám za dlouhý román. |
| |
| |