| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze |  |
jruze
|
22.05.2016 02:20 -
Re: jruze
|
|

|
citrus napsal(a): jruze:
To je neskutočne čo tu predvádza!!! Tebe u vadí aj keď sa nieko poďakuje Jumepovi.
Reaguje neskutočne povýenecky a arogantne a jedine o čo ti ide je sebe a kadému dokáza e si lepí ako Jumep.
V tej svojej nadutosti nevidí e si tu začal reagova na poďakovanie smerované na Jumepa (asi ti to vadilo). Stačilo aby a Jumep opravil e nádobka je 3 a nie 5l a u si mal zasa vodu na mlyn.
Kady sudny človek vidí e Jumep napíe fakty a svoj názor. Ty tu svoj názor (vačinou podloený vlastnymi siahodlhými teoriami) podkladá ako jedinu monu absolútnu pravdu. A má tolko drzosti e napíe: No prostě zase si dokázal e ,,má vdy pravdu a pokud jí nemá tak platí bod 1
Prestaň si u konečne honi ego a striehnu na kady Jumepov príspevok lebo tu len otravuje vzduch.
Prepáč e som ti to takto napísal ale mám pocit e ti to nedochádza a u ma nebaví číta tie tvoje vzlevy a zaručené pravdy
A tie tvoje kydy o ivnosti tak to je pod uroveň...
Ak a to poteí, omáčky vie písa lepie ako Jumep to musím uzna. Asi preto sa tak rád do neho púa.
Nechce sa mi veri čo sa s tebouu stalo 
To e mne opravil mi nevadí - nádobka je třílitrová- aditiva hlásí bylo dosaeno minimální hladiny (to je +- 0,5 a 0,75L ,,byla prázdná bezproblému se tam vlezlo 3L" A JUMEP MÁ PRAVDU JE - MENÍ NE NA STARÍCH TYPECH.(není to ironicky skutečně má pravdu)
Fakta jsem uváděl já podloené zprávy k danému typu aditiv které napsal Citroen(kydy o ivotnosti jsem jen citoval - napsal je výrobce),nevadí mi poděkování komukoli,mé irokosáhlé povídání je jen proto abych to vysvětlil, nebo uvádím vechny monosti kterými by to mohlo být (pokud se jedná o opravu),ego si honit nepotřebuji.
Helmut: není nic nového - to se u řeilo a pokud to zase připomína a leí ti to v aludku stále platí má nabídka.A ke konektoru?nato nepotřebuje kouli - jetě ti měl-nebo mohl říct e má proklemovat s pinem vedle aby se ti to u nestalo(čerpadlo má moc velký odběr proto se to proklemovává )
Zdenda: trochu jsem to nepochopil. - číst mé dlouhé přízpěvky nemusí dají se přeskočit,Jumep pro mne není červený hadr to spí já pro x členů,neřekl jsem e Jumep nic nezná , odborná přednáka? to aby to laik pochopil,to e mne to něco stálo abych mohl poradit(od schemat atd..)?? radím protoe chci,nikdy jsem si neřekl o korunu a jsem i proti tomu - napsal jsi to tak e jsem chtěl-chci něco za rady to jsi myslel váně?(OK Citroen chce za přístup do dat za rok +-3000euro , nebo se to dá sehnat +- 10000,- je to pro vás reálné se sloit? nebo není ádný problém pro nikoho -na citroenservice jste téměř vichni- zapla si třeba 10euro to je tuím na den a můe se podívat na co chce- na jakákoli schémata atd.. - stahnout ti nepůjdou mají to blokované) a jestli se dá přeít na tomto clubu - nevím o tom nerozhoduji (neumřu bez něj,ale bude mi smutno jestli jen mně to nevím) a pravidla si myslím nepřekračuji nebo jen výjmečně.
A Jumep-Já ?? Není pro mne konkurence - kdy u tak jen kvůli vzdálenosti,vadí mi jen to e si hraje na nejchytřejího a nikdo jiný nemá pravdu,poslední slovo mít nemusím a jestli někomu vadí e ho opravuji kdy napíe nesmysl a nebo polopravdu a já to upřesním-opravím? - stačí říct a nebo dát do pravidel.
Tentokrát to vyvolalo aditivum - to e výrobce začal pouívat několik typů aditiv a upřesnil detaily ? to vás jako uivatele opravdu nemusí zajímat,ale opravce by mělo a pokud o tom neví a já ho upozarním(opravím)? řeilo se to v technické části fóra a opravce by měl vědět e samostatná aditivační jednotka má konfiguraci(r.v. 2002)kdy se přelo na druhou generaci aditiv a kdy se přecházelo na třetí generaci tak v přelomu samostatných a integrovaných také právě z důvodu těchto úprav , u integrovaných se to dělá přímo v ECU a dálkově přes jejich servr a to by mělo opravce zajímat a né tvrdit co tvrdí (e o tom auto neví-ano neví musí se mu to říct a opravci také) jinak by to nemělo víznam toto aditivum vyvíjet .
A máte pravdu proč si mám dělat zle? vdy je to jedno není to mé auto,nedělám tu opravu já,neignoruji informace výrobce - prostě nic mi do toho vlastně není - výrobce a já jsme idioti.
Omlouvám se za romám - zdendo nečti to!! |
| |
| |