abart
|
20.05.2016 20:58 -
Re: Dodatečně montované parkovací senzory
|
|

|
Take z C5 I jsou jiné, bohuel u mám tu bolestivou zkuenost..............
Zkouel jsem to přehodit a za prvé se nevlezou do nárazníku protoe jsou větí a za druhé připojil jsem jednotku C5I a odpálil jsem v autě pojistku (přístrojovka + ovládání topení/klima) a zničil jednotku. 
Tady do nárazníku jdou zacvaknout, ale nemyslím si, e tam byly. Nárazník mohl být vyměněný, páč auto bylo kdysi lehce řachlý na zadek. Kabelá jsem nael přichycenou a hodně vysoko v podběhu skoro u okna a oba konektory byly obalený a slepený k sobě takovým tim kusem molitanu. Nemyslím, e kdyby to někdo vybral tak by se s tím takhle sral.
Jardo, píe, e je rozdíl kabeláe mezi I a II, jaký? Konektory jak na straně čidel tak řídící jednotky jsou stejné. Mohl bych tu kabelá z I vyzkouet. A myslím, e bych na vraku líp sháněl kebelá z I. Nebo zkusím ukecat bráchu (je elektrikář), aby mi to zkusil nějak zapojit z toho předního svazku co mám.
Kadopádně v tuhle chvíli bych rád alespoň vyzkouel, zda ta čidla z vrakáče jsou funkční. lo by to vyzkouet na té C5 I (tam u to mám zase funkční), bude si to rozumnět? |
| |
| |