jruze
|
04.05.2016 05:39 -
Re: Malý výkon v nízkých otáčkách / C5 II 2.0 HDI 100kW
|
|

|
jumep napsal(a): myslim ze mu vycitaval hodnoty v diagnostike, to takto samo o sebe nic nepovie kym to nerobil grafom za jazdy
mal som tu pripad ked bolo pridrete turbo, ked som zapojil nan podtlak naplo nasurovo z pumpy tak to dalo velky tlak, ale ked ho malo regulovat tak to nevedelo - chalan potom hovoril ze bolo zadrete turbo
Má - můe mít pravdu - já to pochopil a bral jako zadřené na ose a né na ovládání,ale i tak dokud má poadavek na zvíení tak do toho poutí pořád podtlak dokud nedostane příkaz ke sníení no já na své ,,oklivce" tyto příznaky také a vyřeil jsem to tak e jsem obeel tu trubičku co vede za ventil deklem(provizorně a u to tak zůstalo) a problém byl pryč - chovalo se to stejně - ale to u jsem prozradil zase své tajemství(tu trubičku tu mám dodnes která je OK) (a ta co tam je je průchozí- profuk kompresorem - take se to vymyká logice ) ventil chodil také jak měl a ukazoval také. Je tam víc co kontrolovat jinak ne diagnostikou. A teď abych nevyel ze cviku: kdy pán po údajné ,,mé patné opravě brzd" ke mně nepojede a vzhledem e jezdíme opravovat peky se kterými si nevědí rady v jiných servisech tak to třeba opravíme v jiném servisu (a si vylámou zuby) a bude to stát myslím víc(jako ve spoustech případů) (prosím admína o ,,zkrácení mého přízpěvku) |
| |
| |