autocross
|
27.04.2016 21:18 -
Re: Depollution system faulty
|
|

|
autodiag: ale jak jsem psal, nevím o nikom, kdo tomu rozumí, jen ten kluk, co dělal asi deset let v Peugeotu a teď dělá vechny značky sám na sebe a ten mi řekl tyhle tři monosti, ale to napadne i malé dítě, kdy je malý tlak v systému a já bych nejraději vyměnil jen tu věc, která je příčinou. 2.0HDi není 1.5dCi, to má pravdu, ale rozdíly, co mě tak napadaj jsou dvě vačky a elektrické ovládání turba a EGR. Prosím vysvětli mi, jakou e to kodu můu napáchat? Ty mě zná, e ví, jaké mám zkuenosti a vybavení? Vím, e je to Siemens, Continental jsem tam napsal protoe se to dneska tak jmenuje.
jruze: toho jsem se právě bál, e si bude myslet, e se jedná o auto z podpisu, to mi natěstí funguje dobře. O tom RHR jsem se zmiňoval v tom prvním příspěvku, který jsem psal. No nevadí. Auto startuje, řekl bych na poměry CR výborně a za vech okolností, ta C5, která jezdí bez problémů, musí zatočit víc. Vstřikovače neslyím a motor běí měkce, bez kolísání, volnoběh stabilní, při startu nerachotí, nekouří i to dobře jede, kdy potom nechci moc výkonu, zkrátka nic moc indicie.
Kdy jsi měnil čerpadla, dával jsi nový, opravený nebo prostě jiný, pouitý? |
| |
| |