jruze
|
21.04.2016 22:34 -
Re: zadní pístnice
|
|

|
PATaMAT napsal(a): Z toho co píe, chápu, e to auto bylo u tebe .... Kuel je čistej, tzn někdo na tom dělal a proto je to čisté, asi to bylo i namazané, tak to tam nedrelo samo. Není problém aby to vyskočilo při nestandardní situaci propruení. Kloubek se rozpadne větinou proto, e se to právě pootočí a zlomí. Pístnice nemusí být nic, ale větinou praskne píst, nebo se dokonce kus vylomí ( pár jich tu mám takovejch ) jak se ta tyčka opře o bok pístu a pod rameno a zapáčí se to, kadopádně vytáhnout píst a prohlídnout jestli není prasklej.
Auto u mne nebylo jen jsem ho prohlíel před koupí - jedna z věcí na co koukám je jestli netečou pístnice,jestli něco nebude vidět kolem loisek atd.. vím e manety byly suché I ramena vypadali dobře , auto byl čerstvej dovoz tuím z D. a celkově vypadalo velmi pěkně.(kdyby to bylo rozdělávané a namazané bych si předpokládám viml) - závlačky tam byly a suché bez mastnoty a manety také bez stop namazání Pístnice?? - moné to je ale příjde mi e je vyosená a sekla se o dráky pro těsnění,tyčka dovede udělat také své(kdyby nebyla zkříená zajela by dovnitř a netekla by LDS - jestli mi to zítra výjde (musím dodělat dvě auta) tak dofotím dalí při rozebrání. |
| |
| |