Jetik
|
18.04.2016 10:40 -
Re: Jakou autodiagnostiku
|
|

|
Prosím o radu skúsenejích. Asi dva roky pouívam Diagbox 7.02 a zatiaž bez problémov. Nie som automechanik a do opráv sa obvykle nepúam, skôr niečo príleitostne testujem, prípadne mením nastavenie (deaktivácia senzorov tlaku pre zimné pneu). Mal som to naintalované na laptope vo virtual XP pod W7. Počítač sa mi ale porúčal na večnos a zaobstaral som si nový, kde mám čas disku vyhradenú pre XP a nič okrem diagnostiky tam nie je. Naintaloval a aktivoval som Diagbox z pôvodného CD, vetko bez problémov. Napojil som sa na svoju starú C5 2,2 HDi (2001), spustila sa Lexia a s autom komunikuje normálne. Keď som ale diagnostiku pripojil na svoju X7 (2009), pýta VIN a po zadaní VIN nekomunikuje s autom s výnimkou modulu hydrauliky a perovania. K ostaným počítačom vypíe chybu komunikácie. Zdá sa, e chyba je v nastavení usb portov, ale aj po spustení sw pre USB porty (nachádza sa tie na intalačnom CD) komunikácia nebeí správne. Kábel som nemal pripojený na iadne iné auto s výnimkou jedného Peugeotu 206.
Je anca, e mi to niekto pomôe rozchodi?
Dík za akúkožvek pomoc a radu. |
| |
| |