jruze
|
10.04.2016 21:07 -
Re: Letní C5 sraz 2016 - INFORMACE, DISKUZE
|
|

|
63zdenda napsal(a): Tak proč neudělá jednou sraz ty, podle svých představ, u jsi o tom mockrát mluvil, dokonce jsi to tady i někde psal. Rád bych se zúčastnil, teda jestli bych neměl zákaz, jako rebelant  .
V Harrachově jsi el spát dřív jak já, já dost ponocuju, dokonce i dřív kdy jsem jetě pil rezavej mok  .
Ale jestli chce jenom opravovat auta, pak sedět v hospodě celej den, tak aby si kadý nael nějaký program sám, o dětech a enách ani nemluvim, nebo napi svojí představu o programu, třeba bude mít nějaký dobrý nápad. 
To u jsem se snail a sraz který jsem kritizoval ? najel jsem snad 300Km s dvouma dětma(spanilka + vejlet) které musím nakrmit prákama protoe nesnáí jízdu autem - na ten okruh se vyjídělo tuím kolem 14.oo a někteří nestihli na 19.00 večeři,krom toho v součtu tam byl výstup nejvyí horu světa(to sem krom jednoho výstupu neabsolvoval - vichni si mohli pokecat sami se sebou v autě a nebo v posteli - protoe v 20.oo u byl v hospodě akorát Luki + tuím 3. vytrvalci Na srazu Lukiho jsme li spát kolem tuím 03.oo ?? Nepojedu na sraz abych měl děti tři dny pod fetem a kecal za jízdy s manelkou.Ale Ok kadého volba - mluvím za sebe a místo vejletu bych mohl počeovat malé displeje |
| |
| |