63zdenda
|
10.04.2016 18:13 -
Re: Letní C5 sraz 2016 - INFORMACE, DISKUZE
|
|

|
jruze napsal(a): Sraz - posezení PA a SO ? - v pátek toho dost lidí má plné kecky po cestě(moc vytrvalců není) SO ? jak dlouhá bude ,,projíďka"? sraz který jsem kritizoval ? - nikdo krom Lukiho + 3. jsem ve 22.oo v hospodě neviděl(někteří po celodenním jedění ani večeři nestihli včas- najel jsem víc ne cesta na sraz - přilo mi to zvlátní a asi jsem nebyl sám vichni byly tak utahaní e li spát) Proto se tentokrát ptám  Sraz Lukiho byl OK ale tentokrát se ptám raději dopředu - pro mne je to dost rozhodující údaj protoe spát mohu doma,na krásy slovenska popravdě moc zvědav nejsem a na srazu bych si rád pokecal se členy (o tom by to mělo být)  (a organizovat nějaký jiný program pro ti co nechtějí sraz trávit v autě by mne přiel jako pod čárou.)- jó můu tam početit malé displeje a pod... ale to by asi bylo rebelství.To budu raději doma.
Tak proč neudělá jednou sraz ty, podle svých představ, u jsi o tom mockrát mluvil, dokonce jsi to tady i někde psal. Rád bych se zúčastnil, teda jestli bych neměl zákaz, jako rebelant .
V Harrachově jsi el spát dřív jak já, já dost ponocuju, dokonce i dřív kdy jsem jetě pil rezavej mok .
Ale jestli chce jenom opravovat auta, pak sedět v hospodě celej den, tak aby si kadý nael nějaký program sám, o dětech a enách ani nemluvim, nebo napi svojí představu o programu, třeba bude mít nějaký dobrý nápad. |
| |
| |