jruze
|
09.04.2016 21:06 -
Re: Chvilková ztráta výkonu (cukání)
|
|

|
makino napsal(a): Ahoj lidi.
Tak mám po půl roce konečně po cukání. Byla to taková kravina, e se to sem bojím napsat, protoe je mi jasný, e si projdu linčováním.
Na svou obhajobu - musím říct, e se to hledalo váně patně, kdy mi auto třeba 2x cuklo, rozsvítila se hláka o nefunkci tempomatu a po dalím nastartování třeba dva týdny nic a potom třeba zase 3x na dvou kilometrech a zase týden klid. A jetě nejezdím denně, take se to protahovalo. Dignostika nic neříkala.
No nebudu to natahovat: Jednou ráno jsem chtěl vyrazit a auto nelo natočit. el jsem po palivu a zjistil jsem, e kdy zmáčknu balonek na čerpání paliva, tak je měkký, vůbec netahá naftu a pod víčkem palivového filtru jsem slyel, jak uniká vzduch. Sundal jsem víčko a nebyla tam ani kapka nafty. Překontroloval jsem gumičku těsnění ("O"krouek) a byla tam malá ploka. Krouek jsem máznul vazelínou, natočil víčko zpět, natlačil naftu balonkem a nastartoval. Motor sice chvilku kuckal, vlivem zavzdunění, ale po chvilce jsem vyrazil na cesty. Týden ve v pohodě a pak zase cuklo. Změřil jsem si tedy zmíněný krouek (mimochodem 100x5) a vyměnil ho. Od té doby (u více ne měsíc klid). Hláku o tempomatu to hlásilo vdy po cuknutí, kdy byl aktivovaný, take to teď do sebe zapadá.
Musím zaukat pro jistotum, ale řekl bych vyřeeno
M.
Tempomat spadne vdy kdy motor nemá potřebný výkon mezi to spadá i nedostatek paliva a nebo kdy ECU nemá potřebné údaje(informace) ve se dá dohledat v podrobnostech chybové hláky - ostatní je o zkuenostech ,znalosti dané motorizace , hodnot v diag a znalosti jak diag pouívat. |
| |
| |