Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Suspension faulty: max speed 90 km/h
jruze
06.04.2016 21:02 - Re: Suspension faulty: max speed 90 km/h
U??vate?
jacking napsal(a):
Tak,v patek mě auto zůstalo ležet na přední napravě skoro dole, ale zadek šel na horu normálně. Pomaličku jsem se dokodrcal do servisu ke známému. Dnes mi volal že vyhodil BHI ven.Uhlíky bily v pořádku LDS nezatekla dovnitř. Problém se jeví z řídící jednotky, co je na tom elektromotoru.Když měl BHI ještě v autě a zahýbal s konektorem,tak auto šlo normálně nahoru.Údajně je tam jen nějaké relátko,ale je to celé zalisované, tak to nevím.Neřešili jste to někdo?V citroenu mě prodají jen celou BHI jednotku za 22k popřípadě někde z vraku za 6-8k. existuje nějaká levnější varianta.? V příloze je fotka.

A co dělal známej v tom citroenu? Není to zalisované a není v tom relátko.Zajeď k Lukimu (a a už v tom známej raději nešourá a uvede to do stavu ve kterém to bylo, nebo se domluv a si pro to Luki dojede a odveze to od něj pryč.(chápeš tu jeho logiku? - je tam jeden motor,jedno čerpadlo - ,,zadek jde nahoru-předek ne" - tak proč hledá chybu v motoru?)

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator