Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: dojmy z STK
halford1
06.04.2016 16:37 - Re: dojmy z STK
99
M.P napsal(a):
Tak dnes STK . Po technické stránce vše v cajku , ale potupně jsem musel sloupat ten nápis na zadním okně - "CITROEN - MISTŘISVĚTA V RALLYE 2003 .... 2012 Co na to Ford ?" Měl jsem to do těch "řádků" co jsou tvořený linkama vyhřívání okna , trochu je to vidět na fotkách v mým profilu .
Prý to není homologovaný , a jak se to fotí , tak to musí dolů . Dál sundat ze zadního bočního okna tu francouzskou vlajku .. Buď to sundám hned , nebo přijedu na opakovanou STK . Tak mě půjčil škrabku co s ní loupou starý známky ze značek a už jsem škrábal . Pak chtěl vidět lékárničku , kterou jsem měl tzv. Lifetime - políčko s datem expirace čistý , lékarnička zatavená v igelitu . Tak to rozdělal a obvazy skončili 2015 Nu což , technickou jsem dostal , lékárničku jsem zase zabalil , napsal jsem tam že expirace je do dubna 2020 , zatavil do igelitu a jede se dál .
Ale že mám na SPZ přelepenej ten modrej pruh s CZ modrým pruhem s F z francouzské značky si nevšiml .

Evidentně technik vlastní Forda a nerozdýchal to což je u majitelů Fordů asi normální. Druhá věc je, že nemá rád francouze jako takový.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator