| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: dojmy z STK |  |
halford1
|
06.04.2016 16:37 -
Re: dojmy z STK
|
|

|
M.P napsal(a): Tak dnes STK . Po technické stránce ve v cajku , ale potupně jsem musel sloupat ten nápis na zadním okně - "CITROEN - MISTŘISVĚTA V RALLYE 2003 .... 2012 Co na to Ford ?" Měl jsem to do těch "řádků" co jsou tvořený linkama vyhřívání okna , trochu je to vidět na fotkách v mým profilu .
Prý to není homologovaný , a jak se to fotí , tak to musí dolů . Dál sundat ze zadního bočního okna tu francouzskou vlajku .. Buď to sundám hned , nebo přijedu na opakovanou STK . Tak mě půjčil krabku co s ní loupou starý známky ze značek a u jsem krábal . Pak chtěl vidět lékárničku , kterou jsem měl tzv. Lifetime - políčko s datem expirace čistý , lékarnička zatavená v igelitu . Tak to rozdělal a obvazy skončili 2015  Nu co , technickou jsem dostal , lékárničku jsem zase zabalil , napsal jsem tam e expirace je do dubna 2020 , zatavil do igelitu a jede se dál .
Ale e mám na SPZ přelepenej ten modrej pruh s CZ modrým pruhem s F z francouzské značky si neviml .
Evidentně technik vlastní Forda a nerozdýchal to co je u majitelů Fordů asi normální. Druhá věc je, e nemá rád francouze jako takový. |
| |
| |