| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze |  |
jruze
|
28.03.2016 10:54 -
Re: jruze
|
|

|
citrus napsal(a): to vlákno neni o Hellmutovi ale o tebe ak si ho sam zaloil.
U si OT aj vo vlastnom vlákne
Ano vím , ale je to o mne a členech- přístupu jednání atd.. - třeba jsem si teď odskočil (o velikonocích , nehláené,bez avíza) udělat diag a konfiguraci - nestojím občas ani o poádání - prostě sem tu a chci to)
Citace Najk: předposlední věta. A pokud se jedná o toto téma pokud budete souhlasit poádám o smazání celého vlákna a se ti co budou chtít něco říct vyjádří - jen jsem chtěl vědět a ke srazům mohl bych doplnit komentář na clubu a SZ k danému srazu (utajený názor členů) - take jen na okraj studovat veřejné názory není vdy to co si ve skutečnosti myslí.(neudělám to cením si důvěry ani za cenu ese tím obhájím nebo tedy toho co k tomu píu)
najk napsal(a):
neplácej nesmysly, já jsem ádné webovky neavizoval,,, ty si tady vykřikoval, e si je zaloí, Jumep ten ti teda hodně leí v aludku. Reklamu nepotřebuje??? hmmm ale neustále ji tady předvádí, ve vem si 100% a ví, e u si si naběhl párkrát na vidle (naposled koule), take Jardo klídek, dělej svojí práci, nekritizuj mně, e nemám webovky, já nemau, já tě prudím,pochopil si to???? Protoe lidi jako si ty mi prostě za to nestojí, aby jsem zbytečně trávil a čistil ty kaly tady na stránkách a jetě si nechal nadávat. A to, e je můj příspěvek mimo téma, ti nepřísluí komentovat, to je práce moderátora a navíc i to tvoje komentování je mimo téma. Konečně můu psát svobodně a třeba i zaujatě...... |
| |
| |