| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze |  |
63zdenda
|
27.03.2016 22:38 -
Re: jruze
|
|

|
jruze napsal(a): Za rady které mohu dát a prac.postupy jsem nikdy nic nechtěl,pokud je to nad mé síly a musím za tyto sluby já zaplatit tak nemohu ne si to také nechat zaplatit(schemata také nejsou zadarmo, ono spousta toho co poskytnu není zadarmo) C.C.C.A. ? průběně rok zpět jsem měl dvě a tři hodnocení na úvodní stránce C5 clubu a do konfliktu Ty,Hanz,Najk? tuím i Jumep(abych mu nekřivdil) a z ničeho nic ani jedno?  : > > Odpoveď na Vau správu zaslanú 17.03.2016 6:48:
> > > > > > Čau, hodnocení sem taky napsal na tu egara ale fakt se nějak jetě nezobrazila ani po několika měsících.- potvrzených jich mám víc - potěí ale netrvám na nich ale kdy u je někdo napíe měli by se zobrazit nebo a ty ,,drobnosti se nahromadí - včetně některých přízpěvků,nahrazených jiným jménem atd... Spousta z vás vidí e jsem se změnil já ale e se tu toho změnilo podstatně víc a podstatně důleitějích věcí ne jeden blb z Radonic - kde je ta stará dobrá parta?O to se snaím 
Jo, napsal jsi to o tom konfliktu dobře, ale to hlavní, kdo to způsobil ani písmenko, kdy někdo napíe něco o mé peněence, okamitě vidím červeně a chovám se přesně jako ten býk v názvu vlákna. |
| |
| |