| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze |  |
63zdenda
|
27.03.2016 21:57 -
Re: jruze
|
|

|
Jardo, hodně jsi toho pro mne udělal, oba to víme, o to mne víc mrzí, jak se neustále schazuje, o práci tady nikdo nemluví, tu umí, ale kdy čtu jenom tady tvé příspěvky, je mi smutno a vadí mi to, neustále něco, nebo někoho napadá, vadí ti, e ti někdo smazal tvé příspěvky, za chvíli to má u p......, ale jde ti o druhé, za Darji ( také ji pamatuji ) a spol to bylo jiné, já myslím, e jinej jsi byl ty, aspoň co mohu posoudit dřív a nyní, moná v tom je zakopaný pes, nepřemýlel jsi tímto směrem? 
Club si myslím, e je stejný, za rady jsem kadému vděčný, kdy můu, poradím sám, ale někdy mi tvé rady připadají, jako by si chtěl něco poslat na účet, moná zdání, ale je to z toho cítit, o tom ten club není, měla by to bít nezjitná pomoc, jinak nemá cenu psát náznaky, nebo o ničem, to je lepí nepsat nic.
No a s tím poděkováním, ani jsem o tom vláknu nevěděl, ne děkovat na clubu, je lepí dát hodnocení do C.C.C.A., aspoň já jsem to tak udělal a myslím, e je to uitečnějí, kdy bude někdo hledat pomoc, to hodnocení bude pro něj směrodatnějí, ne jedno poděkování ve vlákně, aspoň tak to vidím já. 
Omlouvám se za dlouhý román, ale přestaň vymýlet krávoviny a chovej se jako dřív. |
| |
| |