| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze |  |
jruze
|
27.03.2016 20:47 -
Re: jruze
|
|

|
citrus napsal(a): Jardo, ser na to čo bolo...Darja a spol sa tu u asi nevrátia, tak sa s tým zmier a prestaň neustále vyplakáva. U som ti to pisal aj pred vianocami (vie pri akej príleitosti) ale ty nie a nie to pochopi, furt vypisuje tie svoje vásty....Stale trpí paranojou e ti niekto mae príspevky len aby ti kodil a za kadu cenu sa snaí dokáza e vie viac a lepe ako Jumep...
Ja som zail vetkych čo si spomýnal aj keď asi nie tak dlho ako ty ale zatial jedine čo sa premňa zmenilo si ty a tvoje prudenie, paranoja a potreba porovnáva si vtaka a to mi leze na nervy.
Já nepláču za sebe jen je mi to líto e tento club takto dopadl,co vím a umím a někdo jiný ? je tu spousta hodně ikovných lidí a na nic si nehrají,jestli mi někdo bude mazat vechny přízpěvky? - já u z 50% komunikuji jinak a nikomu nic nepotřebuji dokazovat - lidi kteří umí na to přili sami,Darja se nevrátí,tief tu je jen není aktivní přímo na fóru,ale v zákulisíMahoni ? občas jsem s ním v kontaktu , vlastně i s Darjou.Jinak jsem v kontektu se spoustou ,,starých" členů a také vzpomínají a sem u raději nelezou.Co kdo mi mae jemi u p.... spí jde o druhé né o mne a o to aby to klidně dovedli říct veřejně ale má pravdu asi by bylo lepí to nechat plavat - vadí mi hlavně to kdy se tu někdo chová jako by byl club jeho a on není. |
| |
| |