| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze |  |
jruze
|
27.03.2016 20:10 -
Re: jruze
|
|

|
citrus napsal(a):
Hodně převrácené: club není na hovno,srazy nejsou na hovno jen oboje bylo lepí , málokdo si dovolí veřejně kritizovat ,,elitu" jednak je to zbytečné a jednak se nechtějí angaovat veřejně a nikoho si nechtějí znepřátelit- jsou veřejně neutrální!!! (nebudu nikoho schazovat - mohl bych podloit SZ ) Jinak je tu samozřejmě spousta dobrých lidiček(a i těch kteří měli- mají proti mně výhrady) a před čím ? éra Darji,tiefa,mahoniho...-hodně se to tu pokazilo- moná jen můj názor. Opěvovat ? proč? není sebemení důvod - jsem jen člen,ničím jsem se o tento klub nezapříčinil - jsem jen upřímný a jestli sem někdo bude psát? bude , ale né pro a ale spí proti mně - to byl hlavní záměr zaloení tohoto vlákna.. A buď v klidu nemám ádný ,,matro" je mi to i protivné u druhých- krom trávy jsem se ve svém ivotě ničeho nedotkl a i tu jen hooodně výjmečně a s chlastem je to podobné(jen ve výmečných případech a to z 90% s dobrými lidičkami na srazu a nebo různých oslavách take se povauji za abstinenta. A jetě srazy? od dob Darji se mi popravdě zamlouval a pořádající Lukim.A znovu nejsou na hovno pořád je tam spousta dobrých lidiček a je s kým si povídat a s koho přehlíet. |
| |
| |