Faňas
|
25.03.2016 19:51 -
Nejde tempomat, nejde allrm, nesvítí pravý zadní blinkr
|
|

|
Dlouho ji sleduji toto forum, mnoho věcí co jsem tady nael mi pomohlo. Mám ji druhou C5, ta první byla 2.0 HDi, exklusiv v sedanu, rok 2002, tu chtěl syn, tak jsme mu ji přenechali a v únoru jsem koupili 2.0 HDi rok 2006 ve výbavě exklusiv. Jsou to neskutečně pohodlný auta, mají své mouchy, ale která značka je nemá, zkrátka na ně nedám dopustit.
Teď k problému, který mi dneního dne nastal.
Dnes jsem na auto montoval tané zařízení, po mechanické stránce ve v pohodě (kdy to srovnám s Mondeem rok 2006 nebe a dudy). Problém nastal při instalaci elektriky, Na levé straně jsem ve napojil bez problému, ve funguje. Na pravé straně jsem si nejprve zkouečkou nael koncové, pak jsem si zapnul blinkr, abych si nael který je to drát, ale zapomněl jsem ze světla odpojit tekr, ten jsem odpojil, zkouečkou jsem si drát nael a po napojení tekru ji pravý zadní blinkr nejde a v kablíku není proud. Samozřejmě jsem zkouel árovku, ale nic, nutno podotknout, e pravý přední a boční blinkr bliká, ale rychle. Levý blinkr funguje normálně. Kdy jsem to vzdal a jel jsem domů, tak jsem jetě zjistil, e nejde tempomat, kdy ho zapnu svítí OFF a nejde nastavit rychlost, dále jsem při zamykaní zjistil, e mi nepípl alarm a ani při odemykání.
Jetě doplňuji, e elektriku mám koupenou přímo do C5 s krabičkou, ale napojuje se na jednotlivé dráty. Jetě jsem do ní nezapojil + od baterky, mám zapojené pouze svazky.
Pomozte prosím, doufám, e jsem nic neodpálil. |
| |
| |