pikaso0000
|
18.03.2016 18:31 -
Re: Výměna oleje - automatická převodovka AM6 / C5 III
|
|

|
jruze napsal(a): No mně to dělá to e jednou za čas kopne , ale opravdu kopne - kdy se podívám do hodnot tak je tam nějaká anomálie třeby nií tlak turba,chyba snímače natočení volantu(větinou to napíe jen tempomat) jinými slovy motor v ten moment nemá poadovaný výkon(blbnou ventily ovládání turba),předtím to dělala klapka na sání občas. Udělá to náhodně třeba jednou za 200Km, někdy za 1000Km prostě náhodně.I to můe být příčinou - tohle musí být na motoru OK (můe zablbnout třeba EGR)a nemusí to ani vyhodit chybu na palubáku protoe to můe být jen krátkodobé e to nepovauje diag za chybu.V kadém případě po 50Km by se měla u usadit - dělá to i kdy jede pod zátěí nebo jen volně?,teplé i studené?
No udělalo to hned jak jsem vyjel ze servisu, tak e by trochu ohřátá být měla, ale nekubne to pokadé stejně, na manuál skoro vůbec,přilo mi to jako rychle putěná spojka. Před tím to občas taky kublo ale ne jen při řazení 2-3 ale i při jiných převodech.Tak jsem jel pro přítelkyni a vypozoroval jsem,e to při řazení 2-3 rychle 2x za sebou kubne,není to nic velkého ale nedělalo to před výměnou oleje. |
| |
| |