jruze
|
02.03.2016 04:51 -
Re: Disky a pneu na C5 - obecně
|
|

|
jumep napsal(a): kazdy kto hovori ze na dojazd je to ok ... skuste jednu vec
v ten isty den ked je teplo a svieti slnko na asfalt, mat zimne, pojazdit trocha na nich a potom ist na to presne miesto a skusit brzdnu drahu
potom obut letne a ist tam zabrzdit znova a porovnat si dlzku
Určitě má pravdu(měká směs se taví a dělá ,,molky" mezi gumou a povrchem) a pamatuje na srazu (teď nevím přesně který- tuím Harachov) s tou jízdou zručnosti s tím couvnutím a rozjezdem bez hrábnutí tak tam jsem měl nejrychlejí čas z tratě - ztrátu jen z toho couvnutí a rozjezdu z té cesty - kdo tam byl moná si pamatuje mou jízdu - auto neustřelilo, na dojezdu na brzdy také OK a to jsem byl na zimákách tak 50% Michelíny - nikdy se mi je nepovedlo dostat do smyku v zatáčkách(to bych je dříva svlékl z ráfků a to e se občas bavím rally jízdou(třeba i Chorvatsko po pobřeí) a ty michelíny se nedali utrhnout.Vydreny tři roky celoročně (+- 30000Km) a zadky mají 40%,předky kraje KO - začali se loupat.Ale plně souhlasím e zimáky na léto nejsou i kdy je to o směsi - třeba závodní gumy mají tak měkou směs e se taví jak ... ale přitom lepí tak e z horké gumy nejde utrhnout rukavice ale neodjede na nich ani celej závod. |
| |
| |