jumep
|
29.02.2016 21:03 -
Re: Problémy se startováním - HDi
|
|

|
cacaminek napsal(a): Aku jsem kupoval novou před zimou kostry jsem očistil pač mi blikala kontrolka potkávacích světel a jak jsem se tady dočetl zkusil jsem očistit ty kostry a kdy u jsem v tom byl vzal jsem důkladně vechny i u motoru. Občas cítím, e auto pocukává nebo spí se jako by zachvěje ale myslel jsem si e by to mohl být setrvák no nic asi to bude spí ten vstřik.
Má někdo zkuenosti jak jdou u tohoto motoru vyndat vstřiky? Je moná repase vstřiků?
Díky moc klucí
striky idu pomerne v pohode, su zakrytovane takze by nemali mat problem s vytiahnutim
samozrejme ak su podfuknute tak moc dobre nepojdu
repase netusim, neriesil som este
maty napsal(a): Zdravím vechny. Mám trochu odliný problém, auto občas nemohu nastartovat při vlaném motoru. Studený i při delím stání na mrazu na horách, chytne na uknut, ale ujedu cca 50 km, zaparkuji. Cca za 2 hod přídu a auto buďto nenastaruji, nebo chytne a do 3 vteřin chcípne, takto se to několikrát opakuje, poté se otáčky udrí auto nastartuje a jede normálě. Občas se jetě stane, e padá volnoběh. Nejvíce mu asi vadí stání do kopce, ale proč se to neprojeví u studeného motoru?
Na diagnostiku jsem se objednal, běná Delphi nic neukazuje. Čidlo snímače otáček jsem dal nové, nafta nikde neteče, Klapka také funguje. Děkuji za Vae názory.
cerpadlo v nadrzi pocujes vzdy ist? |
| |
| |