jruze
|
27.02.2016 08:21 -
Re: Eolys - aditivum pro motory HDi s filtrem pevných částic FAP
|
|

|
kutnohorak napsal(a): Auto se mi zdá, e jede úplně normálně. Jen manelka říkala e se jí zdá, e má auto jiný zvuk ve spodním segmentu otáček. Já to neslyím. Jámu nebo zvedák nemám ,abych se koukl pořádně ze spodu. Zítra se podívám, jestli bude trochu sluně. Najedu na hrb. koda, e jsem nezatrhl teplotu . Přijel jsem, zaparkoval do garae , el se převlíknout a znovu do gará, abych to načetl. Tak snad to tolik nevystydlo.
Pokud jsi se nepřevlékal 4.-5. hodin tak určitě ne a pokud ty čidla neodcházely postupně (respektivně nebyly KO u dříve) tak bych si dovolil odhadnout moný problém v ECU , ale to od PC opravdu nejde. Je ale moné e jsi to doj...l tou tvou diag řekl bych dej tam jinou ECU a podívej se opět na hodnoty,ale asi by bylo lepí v tom netrachat a přijet k někomu kdo ví co a jak. Já se vám divím- chcete uetřit pár kaček a potom vás to stojí raketu. Tohle vymysleli frantíci s čínou dokonale - zpříztupnit kadému čínadiag a hned je obyt na díly a víc práce. Přivez to bude legrace - Jumep ti diagnostikoval FAP ten tu mám také.Pokud se rozpadne keramika bude a)zakalená zadní část b)větinou bývá ohnutá zadní roura(nebude v ose- FAP je těký a váhou se vyosí trubka) v horím případě se propálí. (také mám ale asi jsem nenafotil - mohu doplnit) |
| |
| |