Zbyňa
|
15.02.2016 09:37 -
Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
|
|

|
Ahoj, včera při ustálené rychlosti na dálnici (3tis. ot) vyskočilo Depolution System Faulty a motor spadl do nouzáku, jel jsem tak pár kilometrů, a při podřazení jsem si viml, e se motor vytočit na neutrál nechá. Zkusil jsem to prolápnout a jak se to přiblíilo ke 4 tis. ot. tak kontrolka motoru zhasnula, auto začalo jet normálně.
Dneska ráno diagnostika u Pama, krom nějakých prkotin nic. V deníku závad jediný co bylo z posledních kilometrů, tak Chyba hodnoty venkovní teploty 
Nicméně s tím, e to nic neukazovalo jsem se el projet, a chybu se mi podařilo navodit dvakrát během plnýho plynu pokadé okolo 3500 - 4000 ot. Jenom pípne, kontrolka motoru problikne a u nesvítí, auto jede dál normálně. Není to pravidlo, e se to stane vdy v těchto podmínkách. Při ustálené jízdě v různých reimech 90,130,150 nic.
Procházel jsem jetě hadičky a konektory a jedinou nesrovnalost co jsem svým laickým okem odhalil je viz příloha. Přilo mi to jako utrený jeden vodič na tom konektoru. Na druhou stranu jsem se snail dát bokem tu ochranu vodičů, co moc nelo a nenael jsem, e by tam byl někde nějakej utrenej plonkovní. Ale aby do toho konektoru el jen jeden vodič je asi blbost 
Nějaký typy co jetě zkontrolovat krom podtlaků atp? K čemu je ten konektor a můe to čidlo co tam je mít na toto vliv? Kdy si přílohu nazoomujete, je vidět, e je to tam jakoby utrený.
Díky, Zbyňa |
| |
| |