| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Akumulátor |  |
Tridac
|
10.02.2016 13:40 -
Re: Akumulátor
|
|

|
tomikm napsal(a): pokud se pletu, tak mně oprav, ale podle mně, a bude mít jakkoliv velký bazén - 3x3m nebo15x15m je úplně jedno - a odebere z něho 10 kýblů vody, tak do něho zase 10 kýblů musí dodat, abys ho doplnil do plna. Take, kdy z 44Ah akumulátoru odebere 5A, musí dodat 5A, abys ho doplnil do plna a kdy z 75Ah akumulátoru odebere 5A, musí dodat 5A, abys ho doplnil do plna co je stejné.
To ne, myleno to bylo jinak, take stojím s kýblem a mám naplnit bazen. Ne e budu brát vodu z něj. lo o to, e budu dávat stále a jen ten kýbl a nemám jak přidat nebo ubrat, je prostě jen kýbl a budu házet vodu třeba z hadice do bazenu malého nebo velkého. Take při stejné práci, při stejné rychlosti i mnoství v kýblu je pro představu naplnění malého i velkéhé velmi rozdílné. Tak to bylo myleno.
Ale snad jen dolním k tomu co jsi napsal ty, má samozřejmě pravdu, kdy odeberu 5A z obou musím doplnit 5A z obou, ale jde o to, e z velkého 5A mi vůbec nevadí odebrat, z malého to můe být problém pro dalčí pouití, protoe u má tak málo, e je nepouitelný. To je víceméně extrém, ale tak to funguje a to je riziko toho malého. Kdy to v zimě nechce chytnout tak se párkrát točí a točí, velký aku dodá hodně proudu astále je funkční ten malý otočí parkrát a u nemá proud k točení. |
| |
| |