| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: dojmy z STK |  |
63zdenda
|
21.01.2016 15:38 -
Re: dojmy z STK
|
|

|
jruze napsal(a): Ten kdo to psal je jen teoretik a moc toho o tom neví(on o tom neví nebo málo i servis a u značka nebo běný) na srovnání kódů si můe počkat i několik set km - jednotka si zaznamenává dle najetých Km kdy má které úkony provést a dokud neproběhnou dané úkony se kódy nesrovnají(vechny) to znamená e jednotka ví e má regenerovat fap třeba po 800Km a dokud toto neproběhne(a úspěně) tak nesrovná kód take si počká klidně 300 a 1800Km (pod 300 vyhodí větinou chybu o moném ucpání FAP a horní hranice je nastavena na 1800Km-probíhá větinou +- 800Km) jednotka si ukládá i motohodiny(ale ty umí vyčíst jen hodně málo lidí) A pokud to vyřeení tohoto problému někdo zvládne v online systému.....Ohledně zjitění srovnání kódů jsem třeba zjioval a testoval s Hanzem - který auto bez chyb - jen udělal výmaz neexistujících chyb a na úplné srovnání čekal +- 400Km  Take se těte bude legrace 
U mne kadé zhruba dvy dny skáče při studeném startu chyba emisního systému, regulace turba, snaíme se s Hanzem vyřeit, kdy smáznu OBD čtečkou, dalí dva dny tam chyba není, zjistil jsem, e tato čtečka umí přečíst kódy připravenosti pro měření emisí na STK, mám dojem, e pouívají tu samou, dnes mi tam ráno opět skočila, byly rozhozené 3 kódy, vyhodily by mne, no a jel jsem se enou M. Boleslav a zpět, celkově najeto 113 km, ze srandy jsem napíchl čtečku, e budu hlídat, po kolika najetých km se tyto kódy srovnají, nevěřil jsem svým očím, ale u mne a s mojí závadou byli ty kódy připravenosti srovnané, tudí bych tu kontrolu mohl s čistým svědomím absolvovat, teda ne tam zase skočí. |
| |
| |