HELLMUT
|
17.01.2016 17:19 -
Re: Muzika, koncerty, ukázky a pokec.
|
|

|
Mikra ,kdy tedy nemá rád chválu,tak dobře.Od teď budu Jen hanit (ale vzhledem k tomu e tě stejně obdivuji, tak to budu myslet opačně)
Ta hudba je straná, a ten člověk co třiská do toho krámu je taky ílenej. Nenávidím lidi co to takhle flákají a je na nich vidět jak je to nebaví.
Zdendo a spol. Heloween a jemu podobní mě nikdy nebavil.Mě vdy vadil ten jekot místo zpěvu.Ale mám pocit e ta Gama Ray zpívali normálně.V 90" jsem to chvíli poslouchal.Ale moná se pletu.Vím e mi to dal soused a e mi to přilo fajn. Jene to u jsem jel v E.B.M.
Jetě na učňáku jsem se nemohl zařadit.Kdy jsem slyel Metall tak první tóny super,byl jsem naden ,husina po těle,jene pak se ozvali ty kastráti a hned nadení vystřídalo zhnusení.
Pak jetě byli pro změnu ty zvraceči co blili do mikrofonu.To mě taky vadilo.Mě se líbila Metallica,ty zpívají lidsky. Depeáci mě taky nebavili .Byli zase moc uhuhlaný a utahaný.
Na základce jsem poslouchal Sandru,Pet Shop Boys,a podobné "umění" ale i Olympic a chodil na jejich koncerty.To bylo období desky se skladbami Kdy ti svítí zelená, Jako tele na vrata atd.Dcela nářez.Ale normální zpěv.
No po revoluci jsem začal chodit s děvčetem co poslouchala Bon Jovi ,U2 atd.
Otevřeli půjčovnu Cd v O.D. Kotva. Začal jsem tam chodit a půjčovat podobné věci:Marilion,Simple Minds,The Mission,Whitesnake...
Pak jsem objevil Radio 1 a The Cure Sisters of Mercy a pak jsem dostal tu kazetu s Front242 Od té doby jsem divnej. |
| |
| |