| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: dojmy z STK |  |
63zdenda
|
04.01.2016 21:29 -
Re: dojmy z STK
|
|

|
jruze napsal(a): Třeba napíchnou jí - a uvidí jestli prola a moná jí dají i protokol  ( ty to má jetě dobré - teď si vem jak bych to měl já kdy mám ty auta čtyři to ne by to absolvovala tak ......) - no já myslím e budou muset ty data jdou prej někam online a kdyby se neseli s STK tak mají asi po licenci.
ena by neprola určitě, poslední dobou si myslím, e má patný soft, nebo centrální mozek lidstva. 
Kdybys nebyl krkovička, jedno bys jí dal, měli by sme oba stejně a ubyli by ti starosti, vlastně by ti i uetřila peníze za STK. 
Mezi svátkama, kdy jsme jeli ze servisu, stavili sme se na STK e to protáhnem, vechny stanice měli přeplníno, lidi se začali bát nových úprav, tak to chtěli zvládnout jetě postaru, pak jsem stejně zjistil, e má ruční brzdu moc volnou, to by jim asi vadilo, ve slubě jí tu ručku seřídím z kanálu, no a pak uvidíme, jak dopadne a jestli to na emisích budou dělat poctivě, nebo u vymysleli nějaký fígl. Bylo by to poprvé, co nám tam auta napíchnou, jezdíme tam u hromadu let. |
| |
| |