jruze
|
20.12.2015 21:44 -
Re: C5 a sráka se zvěří
|
|

|
63zdenda napsal(a): Statistiky, na to u dávno mám svůj názor, kolik lidí pojistku na sráku se zvěří vůbec nevlastní, tak nehlásí, kdy v obci srazí psa, raději ujedou, aby neměli problémy, jinak stím světlem a tmou je to také spí o zkuenostech, ne o statistice, v pravé poledne divočák za zatáčkou, pasoucí se srnky celej den hned u silnice, takových situací bych mohl psát hodně dlouho, je to spí o těstí, o rychlosti, reflexech a na jakou vzdálenost jsou vidět, s tou rychlostí je dána samozřejmě i brzdná dráha, určitě auto dobrzdím dříve v 90tce, ne ve 150, pak je to o těstí, tak dlouho se chodí se dbánem pro slivovici, a se ucho utrhne. 
Souhlas,ale zase na druhou stranu - kdy mne chce rozbít auto není tak rychlá - jsem rychlejí - nestihne to mne trefit (jinak co jsem koukal a hledal co se včera zamnou stalo tak jetě není aktualizace a větina střetů je noc kolem půlnoci - ta co to odnesla asi včera bylo kolem 20.oo) Jinak tady u nás to myslivci dávno vystříleli můe tu trefit tak max. kočku nebo psa. |
| |
| |