dany112
|
16.12.2015 08:31 -
Re: Výmena tyčiek riadenia
|
|

|
Tak ja viem, e pri servise sa môe vyskytnú veža vecí, ktoré treba spravi....ako napríklad aj táto geometria, poprípade keď som menil tie loiská robil som u aj brzdy zadné.....a tie chápem, e oni neopravujú ale vymieňajú ako kadý servis hádam vo vetkom ale nechápem to, e diel ktorý sa kupuje cez servis je o 100% drahí ako keby som ho kúpil normálne napr. v autotechne....pritom sa jedná o rovnakú značku výrobku (dielu) samozrejme plus cena práce, ktorá býva asi tak drahá ako samotný diel.......a neviem či len ja som mal také tastie alebo čo ale stále keď mi niečo robili tak to robili dos nekvalitne....(ani domov som nezaiel a iiel som stým hneď spä) popríápade do dvoch dní od servisu sa dojebalo hneď niečo iné čo predtým bolo v poriadku, alebo mi ete na BMW robili naftové čerpadlo.....priiel som domov a pod autom mláka....alebo napríklad som menil brzdový zadný strmeň ete na xantii a nejaký dobrák v autorizovanom servise tam napchal róby do strmena väčie ako bola diera samotného strmeňa a samotný závit (neviem ako sa im to podarilo)..samozrejme o pol roka som musel zas kupova nový strmeň plus navára nový závit......take čo sa týka servisu......ďakujem.....naozaj si u radej veci budem robi sám a výjde ma to skoro o 2/3 lacnejie a viem aspoň ako je to spravené. |
| |
| |