dany112
|
16.12.2015 06:22 -
Re: Výmena tyčiek riadenia
|
|

|
Auto som kupoval asi polrok dozadu s autobazáru a u vtedy bolo loisko v zadnom ramene rozmlátené, lene ja somar blbý neznalý som myslel len e to búcha nejaký plast vzadu. No postupom času som zistil e to robi zadné loisko (auto som dal do vzduchu a koleso sa kývalo do vetkých smerov).....asi pred dvoma týdňami som ho vymenil a odvtedy začalo auto mierne zatáča do strany pri vyrovnaní volantu. Najprv som myslel, e to mono preto lebo druhá strana menená nebola tak týdeň na to sa menila aj druhá strana no auto stále zatáčalo a doteraz zatáča. Myslím si, e vzhžadom na rozmlátené loisko auto muselo zatáča do jednej strany u pred mojou kúpou a podža mňa autobazár upravil geometriu tak aby auto ilo rovno a lahie sa predalo. Samozrejme loiská v ramenách som menil s skúseným automechanikom (resp. menil to on ja som mu len asistoval ) a neviem ako u Vás v Čechách ale u nás na Slovensku je to asi tak, e autorizovaný servis = pohrebisko áut. Mal som párkrát auto v autorizovanom servise, samozrejme aj inú značku ako Citroen a auto sa mi doteraz vdy vrátilo v ete horom stave ako som ho servisu odovzdával a to nevravím ete kožko penazí som vdy do servisu nalial. Ja u si v ivote nedám auto do autorizovaného servisu a kým sa bude da tak si veci budem radsej robi svojpomocne. |
| |
| |