jruze
|
09.12.2015 09:56 -
Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
|
|

|
HELLMUT napsal(a): Citace z článku od velkého mazáka :
S podobnými vytáčkami teď chce ministr dopravy Dan ok skoncovat. Do novely zákona o silničním provozu nechal vloit paragraf, podle něj budou muset servisy evidovat kadé podobně upravené vozidlo a zákazníka předem upozornit, e zásah na vozidle neodpovídá předpisům a on s ním nesmí na silnici.
Nejak to nechápu, co to řeí? To je jsko kdyby chtěli aby Vietnamci evidovali kolik prodali falených značkových věcí.
Přece kdy budu chtít ten FAP vyndat, tak mi to někdo v garái udělá a já o ničem nevim, takhle jsem to auto u koupil. 
Jasně pokud nějaký jouda zajde do servisu který si najde někde podle reklamy na zvýení výkonu, tak tam mu dají fakturu a asi ho zaevidují.Ale jinak je to věc domluvy
To je stejný jako registrační pokladny pro ivnostníky. Pokud to někdo chce mit levnějí tak fakturu nechce a je jedbo jedtli je na papiru rukou,nebo online do systému.
No je dost firem které si z toho udělali ivnost a veřejně to nabízí a i s tím e to uvedou do původního stavu(v mém případě to bylo pár případů a to samo dovedem uvézt do původního stavu ale neřeí to problém k vůli kterému se to dělalo) - to pro ně znamená nahrání zpět soft (následně po tahanicích i funkční FAP) , ale to neřeí vlastní problém protoe pokud byla aditivace funkční tak nepouíváním zřejmě nebude a pokud byla nefunkční,tak vrácení softu a fapu nic neřeí - nebude jiné řeení ne zprovoznit a to konkrétně u 2.2HDI znamená rozchodit nádrku a druhou část aditivace která je zezhora na nádri(nádr ven a pokusit se rozchodit a nebo vyměnit tuto část) - to je i tvůj problém proto se to dělalo.Co bude tak nákladné e to převíí cenu těchto starých aut a o to jim asi jde aby sníili počet starých aut. |
| |
| |