|
baffy napsal(a): Skúsim to zhrnú. Za 7 rokov čo sa tomu venujem ,čiste ako amatér, je toho kopec hodín strávených na nete a hladaní informácií ,môem poveda ,e som sa nestretol s umretou RT4/5 .Dokázal som si na základe týchto informácií upravi ktorú kolvek jazykovú mutáciu na SK ,alebo cz ,to je v podstate jedno.Updatoval x jednotiek vrámci tej svoje a vdy to bol soft z netu,mapy detto.Je pravdou aj to ,e mám skúsenosti so seknutým cd ,modrou obrazovkou ,čiernou ,ale za tú dobu to vdy ilo rozbehnú. Tvrdím na základe toho e tieto dve jednotky pracujú ako pc ,kde ked vloí patné cd ,ono môe by aj dobré ,len môe by rozdiel v zápise cd mechaniky v pc a čítaním mechaniky v aute ,tak to vdy ide rozchodi.Predsa kvôli patnému windowsu si nebude kupova nové PC. Čo sa týka mojích iestych zbytočných príspevkov ,ak by som dostal odpoveď v prvom ,nepýtal by som sa ďalej ,ale odpoveď typu lebo ,alebo aítko od človeka ktorý tomu "rozumie" je pre mňa málo ,take prepáč ak a tým zaaujem.Mimochodom ,ak by to bolo celé tak ,ako píe Luki tak by zrejme smiisek mal dneska doma jedno aítko a v aute novú RT4 ,respektíve by nedostal ponuku ,na opravu tej četiny. Ja netvrdím e RT4 nemôe umrie ,je to len zariadenie ,ale tvrdím,e určite nie tým ,e bude ma patne vypálený alebo chybný soft. To je asi tak vetko.
Ono najaie na tom vetkom je dopátra sa k informáciám ,ostatné je brnkačka. A aby som nebol za neomylného ,tak som sa pýtal čo sa tam môe pototo ,aby som si rozíril obzor ,ale z tohoto tu to neviem a mám obavu ,e ani vedie nebudem . > peace< >D
ahoj, ked do toho tolko robis 7 rokov tak by si mohol vediet. je jasne ze ked sa babres s win to je cosi uplne ine. je viac sposobov flesovania ale prerusenie napajania to spolahlivo odfajci. neviem co sa tolko pytas, nahraj si novy firmware do telky a vytrhni zo zasuvky pri tom. vysledok bude ze asi budes musiet kupit motherboard lebo nikto ti nebude vyberat integrac a napalovat v epromke atd. to je proste fakt. my mame zariadenia kde zakaznik si napalil firmware pre iny model a potom volal co s tym, ze to umrelo. no potom uz nic....on bol frustrovany ze mu to unit povolil a my ze co je to za vola ked tam pcha co nema
zalezi aj jak je to urobene, niekedy vypalujes do medzipamate a potom sa to presype takmer v okamihu do epromky a tymto sa eliminuje power failure. asi ti tu nik nepovie ze odkuris ten a ten integrac, lebo to vacsinou nikto neopravuje a tipujem ze na to neni ani seriozna dokumentacia |