jruze
|
22.11.2015 18:52 -
Re: Problémy se startováním - HDi
|
|

|
63zdenda napsal(a): Tak mé problémy s ranímy starty konečně odhaleny, od pátku jsem měl auto u léčitele Hanze, a dnes ráno se mu stalo to samé s čím bojuju u asi rok, nikdy nevypadla ádná závada, samozřejmě napíchlá diagnostika před startem, podle hodnot zjitěn zasekávající se regulátor tlaku nafty 193341, vdy kdy jsem měl problém s raním startem, pár dní v měsíci, tak blbnul, více dní v měsíci na krtnutí, blbě se hledá závada, kdy diagnostika nic nepíe, kdy jsem to měl u servisáků na klubu, zrovna to startovalo na krtnutí a hodnoty v pořádku, tak pomalu se začnu ohlíet, kde a za kolik se dá ten regulátor sehnat, díky vem za rady a trpělivost s hledáním mé závady. 
Nevěřím tomu - tem regulátor se zaparkuje (nebo by měl) a začne regulovat a při dosaení vyího ne poadovaného tlaku a e by se kousnul v otevřeném stavu (kdy se parkuje zrovna tak jako EGR ) - take se drojede do krajních poloh a zústene v poloze aby nepoutěl nic a v diag je vidět jeho poloha před startem - důvod jeho nezavření a i jiná poloha je téměř nesmysl. - no aby jsi nebyl zklamanej e jsi vyhodil 3500,- kvůli pár otáčkám ne chytne protoe RHR takto startuje(vechny s podávacím čerpadlem které je součástí vysokotlaku) |
| |
| |