RiMr
|
09.11.2015 18:02 -
Re: Výměna árovek - přední halogenová světla
|
|

|
Posledně kdy mi kleklo potkávací světlo, tak chudák jruze musel sundávat nárazník, protoe to tam bylo tak narvané, e to nelo jinak. Po necelém roce stejná H7 opět klekla. U jsem byl předobjednaný na operaci k jruze, ale v patek večer na parkoviti GLobusu jsem si řekl "kua dokáu postavit letadlo, repasovat parní stroj, poskládat komp a nedovedu vyměnit podělanou árovku!?" a el jsem do toho. Pomáhal jsem si mobilem - kdy jsem nevěděl, tak jsem si to s ním bliknul a hned jsem věděl. Tak třeba nějakému podobnému amatérovi/začátečníkovi těch pár fotek z výměny troku pomůe (je mi blbé psát sem popadesáté e to jde ale blbě nebo e to nejde a nic víc):
.link.
Dalí den jsem si vyměnil i obě zpátečky (to jsem okoukal posledně od profíků) a teď mě čeká pravá parkovačka (z pohledu řidiče), ale nemůu najít nějakou fotku nebo něco, co kde a jak? V tomto tématu se o to párkrát někdo "otřel", ale fotku jsem nenael.
Kdy tak holt jruze, a mu to není líto 
A jetě jedna věc - jak jsem měnil ty zpátečky, tak jsem si vimnul, e v těch svislých zadních světlech je mokro (bylo po deti) a to nejen mokro, ale i nějaké to blátíčko a jehličí jetě z Chorvatska. Místy nahňácané a obalené i konektory... to asi není dobře, e? |
| |
| |