jruze
|
31.10.2015 15:33 -
Re: Výměna oleje - automatická převodovka AM6 / C5 III
|
|

|
jumep napsal(a): to sa pletes, ja vzdy vypustim zhruba 3.5 a nalievam 4 a ostatok vypustam (ono je to aj v manuale v podstate tak napisane ze sa to ma, s tym ze oni dolievaju 3.5 a ked je malo tak este to opakuju co povazujem za nezmysel) - vylievas to do presne davkovanej nadoby?
ako som uz pisal, vsetko co sa da zaradit a castokrat este pre rychlejsie zohriatie (hlavne teraz ako je chladnejsie) tam stojim zo zaradenym Dckom aby sa to zohrialo
a problem bol najskor v tom ze ten blok si plmobuju a ta plomba predrala jeden kabel na ventile
Naleju 4l to souhlasí a odpustím přepadem +- 1/2l , ale kdy vypustím 4l (a byla by správná hladina) - doleju 4l tak bych neměl nic odpustit přepadem nebo se pletu? Co se týče nádoby tak do kalibrované to neleju,ale to mnoství vyputěné a odputěné při mnou dělané hladiny se nevelo do těch 4. flaek ze kterých jsem to tam nalil + zbylo 1/3 páté(a to jsem je plnil a po hrdlo. mně z toho vyplynulo to e pokud byla hladina ok tak proč se vypustilo víc ne jsem nalil a jetě zůstalo o 1/2l co jsem odpustil? - deci-dvě by mne neupoutalo , ten přepálenej u ano - ten olej co jsem vypustil smrdí přepálením a je černej??? z mé (4HP20) jsem vypustil něco podobného po 200000Km.(to je to co mne na tom upoutalo = to e sem vypustil víc ne jsem nalil a jetě odpustil a e byl po tak krátké době přepálenej a černej).A při kontrolní jízdě mi přilo e je OK (řazení) le to mohlo být jen momentální.
A protoe jsme se bavili jestli reklamovat - tak jsem tomu věnoval extra péči. |
| |
| |