jruze
|
30.10.2015 22:52 -
Re: Divný zvuk převodovky při poutění spojky
|
|

|
Ferro napsal(a): No to jsem úplně nečekal. Já myslel, e tam bude rozdíl v materiálu obloení, nebo trvanlivosti (jak jsem psal výe) a ono to je jetě horí, ne jsem doufal. Tak a ted s pravdou ven Růo. Ty ví, kterej je ten nepřebalovanej?? A jestli jo, tak si řekni, co Ti za to tajemství mám slíbit!! 
No nevím - to ví můj dodavatel (a zároveň kamarád) - jinak trvanlivost ?? čína do zkuebky , polsko do předání a origo do záruky (ta je zkrácená na 1/2 roku) 
Ono to vyplývá z ceny - pokud někdo prodává za cenu co jiné sklady nedovedou ani nakoupit (ten dobrej díl , nebo tu samou značku) tak to nemůe být ten dobrej , ale asi ,,jinej díl" protoe vesměs ty sklady berou ze stejných zdrojů(né ve ) a nebo od výrobců. Tak jak je to moné ? Cena ,,auus dílu + krabice " je daleko nií ne cena dobrého dílu.Manel sestřenice má podíl v tiskárně a dost často mají zakázky na potisk různých krabic dílů - jen se z toho moc nedá určit pravost dílu - mimo to v některých je i dobrej díl - vězmou paletu origo a mezi ně zamíchají dvě palety tohoto a jeto. |
| |
| |