Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneu na C5
eisy811
17.10.2015 23:57 - Re: Zimní pneu na C5
Za?iato?n?k
Tu nepiste o Nexen-noch, ze su dobre
Asi som zavahal a mozno som mal ist do nich. Soferoval som Octaviu co ich mala obute, avsa iba cca 2000 km a aj mne sa zdali byt schopne a okolie ich tiez chvali, avsak to moze byt dost neobjektivne, kedze malo jazdia a predtym asi nemali dake "znackove" pneu. Ale ta jejich cena… No, v dnesnej dobe sa uz neda orientovat ani podla ceny, lebo aj hovno ked sa zabali a nasadi riadna palka, tak ludia to budu kupovat. A realne odhadnut ake su skutocne vyrobne naklady, vyvoj, marketing a od predajnej ceny potom odvodit marze, tak to je utopia, take nieco sa bezny smrtelnici nedozvu. Avsak neverim tomu, ze ak frantici v PSA obuvaju na linke pneu Michelin, tak ze by jejich nakup bol cez 50€ kus. A ked Skodovka obuva Nexen pneu, tak urcite je to hlboko menej, nez sa da zohnat v tych najlacnejsich eshopoch. Az sa budu vyrabat v CR, tak snad sa budu chciet este viac presadit na trhu a teda, relativne sa da ocakavat aj este nizsia cena ako dnes, kedze sa musia dovazat z Korey. Predsa len doprava, logistika cini iste percenta z ceny. To mozno aj Barum a Matador zareaguje

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator