Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Eolys - aditivum pro motory HDi s filtrem pevných částic FAP
jruze
12.09.2015 12:37 - Re: Eolys - aditivum pro motory HDi s filtrem pevných částic FAP
U??vate?
jumep napsal(a):
POZOR : Je zakázáno mísit vzájemně aditiva INFINEUM F7995 a Rhodia EOLYS POWERFLEX.

kazdopadne som na C5 powerflex nevidel (hlavne som mal za to ze ten je dodavany len v tych sackoch)

Dávají ho do C4picaso a koupit se dá mám za to že má modré víčko. Když ho smíchᚠnic se neděje(zkoušeli jsme to .Ale zakazují to.Jinak já jsem ještě na žádnýn autě modrou spojku neviděl - jen v prac. postupech a to jsem tu měl i 2014. tak nevím do čeho to vlastně dávají a aditiva beru v Citroenu na vin a vždy mi dá zelené. a na autě také zelené.Jinak čerpadla totožné,FAP totožný,dávkování totožné - tak co je jinak? (aditiva se nesrážejí,hustota stejná,barva stejná - že by výrobce jiný -je to jako 176 a infineum.)

I když asi bude buď účinější nebo koncentrovanější páč pytlík je 2,2L a náplň nádobky 3L.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator