Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Suspension faulty: max speed 90 km/h
jruze
25.08.2015 21:38 - Re: Suspension faulty: max speed 90 km/h
U??vate?
Ferro napsal(a):
Mně se ta hláška objevila v Pá dopo. Při zastavení jsem měl zadek nahoře a po následujícím odemčení auta se to srovnalo a start bez hlášky. Po pár metrech opět hláška + hláška SERVIS na otáčkoměru, která nezhasla ani po vypnutí motoru. Měl jsem podezření na únik LDS, tak jsem auto položil na břicho a zjistil, že kapalinu nevidím. Tak jsem ji koupil v krámě za pouhých 475 litr (ty kurvy už neví, co by za to chtěly), dolil a auto zůstalo ležet na břiše. Tak jsem se pozvolna doplížil domu, tam natlakoval nádržku, pojezdil nahoru a dolu a auto je OK.
Kolegové mistři - teď mám na Vás otázku. Podezření na únik LDS je zřejmě oprávněné a já bych chtěl zhruba vědět, co mne čeká. Únik je někde v motorovém prostoru dole, protože kapalina se objevuje na krycím plastu pod motorem a blok je od spodu "mastný". Místo úniku jsem neobjevil - pravděpodobně nebude nijak dramatický. Nemá někdo nápad, kde by to mohlo crčet??

Předpokládám že toto má ještě čerpadlo hnané řemenem a mohla by to být trubkohadice.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator