|
Michal1001 napsal(a): Zdravím vechny,
dával jsem známému auto na STK, co tam dělá a zjistil, e mám patnou geometrii a volnějí pravý čep řízení, který mám vyměnit, jinak ok, čekal jsem, e toho najde víc. Abych věděl co a jak, tak jsem se na kolo juknul a zjistil jsem, e mám i více sjetou vnějí stranu pneu, levá je ok.
Pročetl jsem diskuzi a jsem z toho Jelen, netuil jsem, e C5 je, tak sloitá na podvozek. Nevím, co mám jetě vyměnit, kromě čepu řízení, aby kolo bylo v pořádku, ne půjdu na geometrii. Jinak dalí problém je, e kdy dám plný rejd, tak to auto odskakuje, prý je to normální a někdě zase e ne, podle mně to normální není.
Z diskuzí jsem se dočetl, e zadní náprava nejde seřídit, pokud mám kola do sklonu A, (sjidí se vnitřní strana pneu), tak vyměnit loiska a co dalího můe příčinou? Auto má najeto 102 000km, kupované při 85 000 v Německu, (km ověřeny). Jetě dotaz, jaký se dělá servis při stovce najeto, kromě výměny oleje, blíká mi servis klíč, nikdě jsem se to nedočetl. Díky za rady a pokud mono i foto výrobku, či odkaz co vyměnit a pak uvidím, jestli to zvládnu vyměnit, ikdy jsem si jiná auta opravoval sám.
V tvém případě rozvody,kontrola siletbloků nápravy asi i zadní loiska ramen(pokud jsou kola do A - divné v tomto nájezdu) a kontrola celého auta a podle toho. |