Stirius
|
20.08.2015 14:23 -
Chcípání motoru / C5 I 3.0i 24V
|
|

|
Ahoj, hledal jsem a nenael, tak to sepíu tu.
Obecně mi třeba i před půl rokem auto nastartovalo, ale cukalo a chvilku trvalo, ne motor necukal a pěkně brumlal, jak má. Postupem času mi někdy zdechl, znova jsem nastartoval a po znovunastartování ve hned ok. V tuto chvíli jsem ve fázi, kdy a u ráno nebo odpoledne po práci nastartuju, tak cuká a zdechá hned. V pondělí jsem vyjel ze zatáčky na volnoběh, zdechlo mi to při zatáčení a fakt to nebylo moc fajn vyjet do protisměru, protoe nelo točit ani volantem. Dřív to dělalo třeba jen kdy bylo míň stupňů, teď u je mu to putna.
Přemýlím, e je to sáním, to vdycky zlobilo. V červnu jsem byl na dovči v Řecku, tuna písku a bordlu z pláe. Tak jsem umyl a vysuil filtr. Teď jsem byl v Řecku dva týdny. Tak přemýlím, jestli to můe být třeba jen filtrem a koupit nový, čistý? LPG nebo benzín je fuk.
Nějaké nápady, co udělat, a to hlavně necuká, nezdechá při startu? Jaké mám monosti na zkouku, výměnu? Plus teda co ten měřák oleje...
A kdybyste viděli ten bordel, co mám teď písku a veho v autě, no hnus . Kdo to má čistit...
Díky! |
| |
| |