duff74
|
17.08.2015 07:28 -
Re: Ovládání (funkce) klimatizace/topeni
|
|

|
Vypůjčím si toto téma. Mám dvouzonovou klimu a doteď to lapalo jak mělo. Teď jsem vyměnil pylový filtr a dolo ke změně ovládání: doteď to bylo tak, e pokud jsem měl ECO, tak byla klima vypnutá a pokud jsem z nějakého důvodu zapnul vnitřní cirkulaci, tak se mi zamlilo čelní sklo, zvlá v nějakém vlhčím počasí. To povauji za celkem logické. Po výměně pylového filtru jsem zjistil, e po zapnutí ECO se mi sklo zamlí (hlavně kdy je vlhko, pokud je 35 st tak ne) a po zapnutí okruhu vnitřní cirkulace se evidentně spustí klima a vlhkost je v momentě pryč. Přitom by to mělo být opačně, jen na ECO by neměla jet klima. Navíc kdy mám vnitřní cirkulaci a zapnu ECO tak mi svítí obě kontrolky, co je podle mně blbost. Kdy v tom vypnu ECO, tak zhasnou obě. Take jdou zapnout kadá zvlá i obě najednou. Jediné co funguje správně je reim AUTO a taky ruční klima s nastavením teploty, otáček i směru proudění vzduchu.
Napadlo mě jestli jsem třeba nedal ten pylák opačně, ale on tam opačně snad ani nejde dát. Vzhledem k tomu, e je to celé el. ovládané, tak by moná stačilo na nějakou dobu odpojit baterku. Nevím. Za případné rady děkuju. |
| |
| |