jruze
|
04.08.2015 08:20 -
Re: Frekvence výměny čepů / C5 III
|
|

|
sgt napsal(a): jardo, nebuď furt pesimista  Ja mám zadné silentbloky ete stále originál a sú OK. Čo si vímam v eshopoch, tak ako náhradu u vyrába Meyle, Impergom, Febi, Moog, Monroe. Take treba da len dobrý tip na ten čo vydrí a je po probléme.
Na kvalitu musíte přijít sami - je to jako s ostatním nebo mi někdo chce tvrdit e třeba spojka (od vech značek) vydrí to co z výroby? A proč si stěují uivatelé dříve ne co vydrela origo? Jestlie výrobce neuvolní díl tak si ohlídá to co se na trh dostane(kvalitu) protoe jinak by to postrádalo logiku a sami by se připravovali o prachy z dílů - oni to vědí a také vědí e po pár pokusech si stejně dost lidí půjde koupit origo páč ta práce vřevýí cenu origo dílu.
Ale máte pravdu zkusit se to musí i přesto e s neorigo díly to ztratí část konfortu(jsou tvrdí,spojky třeba víc kubou atd..) a kdy si spočítá cenu za opravu(několikrát) znehybnění auta .... (v poslední době jsem zjistil e cena origo dílu se o tolik nelií a odpadají reklamace atd... - no najít díl nahrazující v dobré kvalitě je v podstatě nemoné páč je v módě dodávat rádoby zn.díly přebalené jen do krabic a přitom je tam ten sajrajt (o tom u se tu i psalo - dá se poznat podle toho co je vyraeno přímo na výrobku)
Kdy u jsme u toho tak po dovče se mi vrátí spojka na berle - pán sice chtěl co nejlevněji - dostal FEBÁCKOU a po 10000Km se vysralo loisko - no a je to samo reklamace - a kdo vlastně uetřil? zákazník nebo já?O tom by třeba mohl mluvit třeba ,,Doufák"
Kdy začnu dělat z levných dílů bez záruky tak se to nikomu líbit asi nebude nebo?Ale ono to asi jinak nepůjde - i kdy se mi povede to vyreklamovat tak práce jde stejně za mnou . |
| |
| |