jruze
|
30.07.2015 14:09 -
Re: Frekvence výměny čepů / C5 III
|
|

|
roman-jc napsal(a): ja mam najeto 170 000km, zatím v záruce 1X zadní pístnice začala sáknout, před 2 měsíci výměna obou předních pístnic,(začaly lehce sáknout)jinak drobnosti, nemůu si vůbec stěovat , přední náprava je konstrukčně velmi povedená i po těch kilometrech bez vůlí, motoricky bez chyby, převodovka super, nevim na co si tu stěujete, kupte si koktávku a uvidíte, tohle jsou proti tomu zanedbatelé závady, myslím, e kadá značka má své závady, stačí se podívat na fóra ostatních klubů a myslí, e budete rádi, e máte C5 III,Buď si kupuji citroen protoe k této značce mám nějaký vztah a jsem schopen přehlédnou i ty nějaké závady, nebo si auto kupuji,jen pro to, e v této výbavě a třídě o proti jiným vychází auto podstatně levněji, pak není potřeba nadávat,e nestojí za nic, Měl jsem od XA po C5II.Pokud tomu dáte aspoň základní údrbu,tak jsem s nimi neměl nikdy ádný problém  , Třeba mě tady za to budete pranýřovat, ale kupovat ojeté auto a neprojet se sním,máte monost zjistit podle vin i kolik má fyzicky najeto, Myslím e to je národní sport u nás i venku stáčet tacho, Dnes značkové servisy vidí i do zahraničí a můou vám zjistit kolik vůz měl při poslední opravě, 
Testovací jízdu-trasu mají dobře oéfovanou aby to nebylo poznat
Km se mnohdy nedají zjistit ani z jednotek nato z vin - pouze nájezd v záruce-oprav
Záleí kdo mazal a jak. nebo otevřít jednotku a vyčíst motohodiny a to tě nikdo nenechá udělat.
A ohledně nápravy-má 2012 ta u drí a i hydaulika (zadní regulátor) |
| |
| |