Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Přehřátí motoru
jruze
26.07.2015 15:42 - Re: Přehřátí motoru
U??vate?
muppet napsal(a):
Chtěl bych se zeptat ještě než zamířím do servisu na můj problém zdejších odborníků - při cestě z dovolené se mi v koloně začala zvedat teplota vody klima běžela normálně,abych předešel přehřátí pustil jsem topení a teplota klesla do normálu(jestli běžel ventilátor nevím nedalo se zastavit a zkontrolovat to) jinak zbytek cesty v normálu a ještě jednou při stání v koloně v kopci. Při zastavení, kdy byla teplota v normálu a klima běží se ventilátor netočí ani po stopnutí motoru kdy zpravidla ventilátor ještě nějakou dobu dochlazuje. Kontroloval jsem pojistky a jsou v pořádku(myslím si že by jinak neběžela klima). Ventilátor se při pootoční rukou nezadrhává a jde lehce. Má někdo nějakou dobrou radu jestli to bude nějaké relé nebo čidlo? Předem díky za podměty.

To je nesmysl aby klima dovedla běžet bez ventilátoru - je možné že odešel pomalej chod(to by bylo přímo v regulaci-elektronice) a že spíná jen až vzroste tlak v okruhu na velkou rychlost - jinak by klima vypla a nechladila.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator