HELLMUT
|
16.05.2015 00:16 -
Re: Hokej - aréna
|
|

|
Já vím e 15:15 jene jetě potřebuji čas na přesun k TV...
Jinak nejsem blb, nai mají přeci ten javor na dresu 
V Nganu taky nikdo moc nevěřil a vylo to...
Třeba se to zase povede 
Kdy ne,tak se svět nezboří 
Hokej muj nejoblíbenějí sport ale spí mě baví nae liga.
Teď u pár let nechodím, ale od roku 1987 do 2003 jsem měl permici na Spartu a v sezoně 1993/94 jsem z celého extraligového ročníku vynechal jen 12 zápasů. (Na Spartě ve, těch 12 bylo mimo Prahu ) V Čechách jsem byl na vech stadionech a ze Slovenska mi chyběla jen Bratislava a Koice. V Popraďě jsme se báli promluvit aby jsme nedostali po tlamě.(stejně jako v Ostravě a Brně) Trenčín byl super, tam nás místní tamgasti pěkně namazali. I kdy o pár let dříve, v 89 kdy jsme tam vyhráli oba zápasy finále, tak moc fajn na nás nebyli...
Byl jsem se Spartou i na turnajích v Maďarsku, Finsku a výcarsku. Take hokeje jsem si uil celkem dost.
Kdy Sparta koupila Řezníčka z Plzně, tak jsem to nezkousnul a přestal tam chodit.Teď u zajdu jen občas na Play Of.
Na MS v roce 1992 jsem byl na vech zápasech, to byla pohodička. Lístky v pohodě dostupné a za pár kaček. To jsem chodil i na ty Němce 
Nevím jestli je to tím, e v O2 aréně hrála Slavie ale nemám to tam rád. Člověk aby si tam pomalu bral přezůvky,acujou tam jak na letiti,ven na cigáro nepustí.
Na kostce místo opakování anci poutí jak se diváci líbají.Prostě mě to tam vdy tvalo. Proto jsem ani neměl chu shánět lístky na MS.
Jo a jestli to čtěte i někdo, kdo fandí Slavii, tak musím dodat e dřív mi Slavie nikdy nevadila.Dokonce jsem na ni chodil do Edenu na II.ligu.Měl jsem i radst e postoupili. Ale pak tam ten pán, co teď trénuje reprezentaci začal ířit tu nenávist ke Spartě a začali to cpát i do dětí. Jak se do lesa volá, tak se ozívá...
Take letos jsem měl velkou radost e jste sestoupili a doufám e tam dole pár let vydrí
Sakra to jsem se rozjel, nesmím to s tím rumem tak přehánět |
| |
| |