ivas
|
13.05.2015 21:16 -
Re: Ztráta výkonu / C5 III 1.6 16V THP
|
|

|
Ahoj vichni,vracím se ke stále nevyřeenému problému s občasným padáním do nouzáku u mýho draka.
Prodělal jsem několik diagnostik s tím,e motor a ve ostatní je absolutně v pořádku. No super,ale problém mám pořád. Při mnoha diskuzích co s tím mě napadlo,e řídící jednotka prostě vyhodnocuje palivo a emise a pokud něco není v richtiku,tak to hodí do nouzovýho reimu. A protoe to je dovoz z Francie a tam mají moná kvalitativně troku jiný benzín ne my tady,napadlo mě, e pokud by se nastavily v řídící jednotce troku jiný hodnoty,mohlo by to dát pokoj.
Naklusal jsem do Citroenu v Brně a tam mi servisák řekl,e jsem na správný cestě,e v Česku jedem vichni na ruskou ropu či benzín. e pokud si nechám přečipovat jednotku tak jak je to dělaný na autech do Ruska,budu mít pokoj. Ale e oni ten software nemají. Moná dokonce mají pro auta v zemích na západ od naí hranice jiný nastavení říd. jednotky,ne pro auta prodávaný uz nás,nemluvě o tom Rusku.
Dotaz tedy zní,zda nevíte o někom,kdo by mi to přečipování na jiný hodnoty (ruský) udělal 
Dík za eventuální pomoc.
Ivas |
| |
| |